Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални празнува днес своя 45-и рожден ден.

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални празнува днес своя 45-и рожден ден.
Коментари Харесай

Навални: Празнувам рождения си ден в килията, но един ден космическият ми кораб ще лети

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Алексей Навални чества през днешния ден своя 45-и рожден ден. За първи път, обаче съветският опозицонер няма да е със своите близки, защото е в пандиза. Навални показа снимка със семейството си и написа емоционални думи, с цел да схванат хората какво усеща по време на персоналния си празник.

 

Винаги в обявата за рождения ми ден изричам откровени благодарности на всички хора. Кой ме заобикаля, кой ме поддържа. Семейство, несъмнено. И този път желая да споделя значимото. Мислех си дали да пиша или не. Изведнъж реши, че съм се преместил. Но въпреки всичко ще пиша.

Много странни събития ми се случиха за една година. Отравяне и гибел в самолета. Странен бонус живот, научих се да вървя и да приказвам още веднъж. Разкриване на опити и телефонни диалози с тези, които желаеха да ме убият. Завръщане вкъщи, арест на границата, диви, неуместни ′′ съдилища ", ′′ Кремълски център ′′ и колония, сходна на анимационния лагер на Биг Брадър. Болест, отвод от здравна помощ и гладна стачка.

И всичко това се случваше и аз се следих деликатно.

Наистина не желаех да го виждам. Е, знаете ли, този тип събитие е доста потребно за превръщането на човек в някакъв тип сходство на токсичен вълк. Който ненавижда всички, мечтае да стреля и да насажда врагове. За да заспиш, смяташ не за овце, а за тези, които висиш в първата седмица от идването на власт. Емоциите са ми толкоз ясни и почтено казано се опасявах, че ще станат огромна част от мен. В последна сметка проектът беше тъкмо противоположното: малко повече да обичаме и разбираме всички хора.

Не го мислете, аз не съм вманиачен пацифист или набожен маниак. Не съм мръднал и на милиметър от позициите си. Борбата с корупцията и справедливия развой за злодеи е основна част от дневния ми ред. Но среща с всички и изключително с тези, за които мисля с първата мисъл: ′′ О, мамка му, бих те задушил ", Опитвам се първата си мисъл да прогоня и да дам всичко от себе си да схвана, да простя и даже (не ме наричайте извратеняк) малко за обичане. Не е елементарно, само че давам всичко от себе си.

Как е: ′′ И в случай че посрещаш единствено братята си, какво правиш особено? "

Та нека през днешния ден да мога да кажа, че достижението на годината наподобява стои надалеч от ′′ звяра в клетка ′′ положение.

И вие сте доста потребни в това. Получавам телеграми и постоянно си мисля: хората са толкоз положителни, по какъв начин да не ги обичаш?

Така че благодаря на всички, обятия на всички. Е, това, което чествам в килията, са нелепости. Един ден галактическият ми транспортен съд ще лети - ще го отбелязвам обикновено за всички пропуснати времена, написа в персоналния си профил във фейсбук Алексей Навални.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР